مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟
مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟
مرطوب نگهداشتن بدن جزو مهمترین نکاتی است که فرد میتواند در مبارزه با آنفلوآنزا انجام دهد
_سوپ مرغ
مواد تشکیلدهنده سوپ مرغ باعث مبارزه با التهاب میشود و پاسخهای التهابی به بیماری را کاهش میدهد. سوپ مرغ همچنین راه بینی و گلو را باز میکند و فرد راحتتر نفس میکشد.
_سیر
سیر دارای خواص ضد ویروس و ضد باکتری است
_میوههای حاوی ویتامین C
_زنجبیل
زنجبیل باعث از بینبردن حالاتی مثل حالت تهوع در آنفلوآنزا و بهبود سیستم گوارشی میشود.
_جو دوسر
جو دوسر نیز منبع غنی از فیبر است که فیبر موجود در این ماده غذایی حاوی باکتریهای مفید است. همچنین برای افرادی که مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا هستند، مناسب است، زیرا میتواند تب، اسهال و استفراغ را از بین ببرد.
_مایعات
غذاهایی که باید از آنها دوری کنیم
_غذاهای فراوریشده
_غذاهای چرب
_لبنیات
لاکتوز موجود در لبنیات، هضم سختی دارد که اگر فرد حالت تهوع شدیدی داشته باشد و با مصرف لبنیات، خلط بیشتری تولید کند، نباید آن را مصرف کند.